2021Op 27 maart 2021 hebben een aantal gemeenteleden weer gezamenlijk geholpen!

Binnen werd er gepoetst en voor de kerk werd de entree onkruidvrij gemaakt.

Allen hartelijk dank!


Palmpasen 2021 in corona tijdperk

Omdat het op dit moment niet mogelijk is om met kinderen uit de gemeente Palmpasen stokken te maken. Is er een alternatief bedacht.  Door kinderen uit onze gemeente zijn deze kleurplaten gemaakt. Op deze manier zijn de kinderen en hun ouders toch betrokken bij het vieren van het paasfeest en onze gemeente.  Alle kinderen hebben na inlevering van hun kleurplaat een chocolade paashaas ontvangen. Afscheid Diaken T. H.

Als iemand zeer lang het ambt van Diaken bekleed heeft, en aangeeft het ambt van Diaken te willen neerleggen, dan vinden wij dat we daar niet zomaar aan kunnen voorbijgaan.

 

In de Paasdienst van 4 april 2021 heeft de voorzitter Diaken mw. T. H. van harte bedankt voor haar jarenlange toewijding aan de ELG Hoorn.

Na het overhandigen van het gewenste cadeau sprak ds. van Loo een psalm uit en zegende mw. T.H.Bevestiging nieuwe Diakenen

Nieuwe Diakenen bevestigd!

 

De ELG Hoorn is verheugd te melden dat er twee nieuwe diakenen bevestigd zijn!

 

De heer F. K. en mevrouw C. A. hebben zich bereid verklaard het ambt van diaken op zich te willen nemen. In de dienst van 21 maart zijn ze bevestigd.

 Voor de startzondag van 12 september en voor de open monumentendag op 11 september 2021 hebben een aantal gemeenteleden weer gezamenlijk de voorkant onkruidvrij gemaakt!

 

Allen hartelijk dank!


Luthers dagboek 2021-2022.

Inschrijving is geopend voor het nieuwe Luthers Dagboek van 2021-2022 

Kosten: €18,80 (incl porto bijdrage)

Opgave bij dhr. Siregar of via een mail naar: elg.hoorn@gmail.com

Bij opgave via mail behoort u een bevestigingsmail ontvangen, dan weet u dat het goed is verwerkt!